Lisää tietokoneen käyttöaikaa lapsen pyynnöstä

Lapsesi voi pyytää lisäaikaa tietokoneen käyttöön Kaspersky Safe Kidsissä. Tämä ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden tarpeen vaatiessa säätää Kaspersky Safe Kidsin asetuksia etäyhteyden kautta.

Se toimii näin

Muutama minuutti ennen kuin lapsesi ylittää tietokoneen käyttöajan päivittäisen rajan, Kaspersky Safe Kids ilmoittaa lapsellesi lähestyvästä tauosta. Lapsesi voi painaa sovelluksen pääikkunassa kohtaa Pyydä lisää aikaa pyytääkseen lisää tietokoneen käyttöaikaa. Pyynnöt näytetään automaattisesti My Kasperskyssa ja älypuhelimessasi tai tabletissasi, jos niihin on asennettu Kaspersky Safe Kids.

Viestit päätöksesi lapsellesi käyttämällä Salli- tai Hylkää -painikkeita. Päätöksesi näytetään automaattisesti lapsesi tietokoneella.

Viikoittaista aikataulua ei ole muutettu.